Noen skiver bacon, 4 champignon, 3 egg, 2 skiver gulost, 1/4 rødløk, litt gressløk, 3 ss fløte, salt, pepper. Blue castello og tomat som du henter har ved siden eller oppi - eller dropper.
Rør sammen egg, fløte, gressløk, salt, pepper og riv opp gaudaen og ha i.
Stek bacon i småbiter litt først. Tilsett deretter champignon og helt på slutten rødløk
Hell over røren og sett ned varmen. På hytta har jeg ikke induksjon så da må jeg planlegge varmereduksjonen litt før det skal skje.. Har du for sterk varme så kan omeletten blir litt brun i bunnen.
La stå på svak varme under lokk til den ser slik ut:
Så er det bare å skjenke seg god sterk kaffe, vann i glasset. Nyte utsikten og håpe at regnet skal slutte. Alt har jo en ende :-)
Bikkja vår er også veldig matglad så den lever alltid i håp om litt rester. Lurer på hvorfor det ;-)
Idag blei det ingen, for mora hans skal ha det til lunsj! :-)
Da vil vi at været skal være som i går ettermiddag:
God helg! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar