onsdag 18. mai 2016

På tide å blogge litt igjen - om Lavkarbo

Det er noen år siden sist jeg har brukt denne bloggen ser jeg. Facebook og instagram har vært et enklere medium å formidle i. Jeg liker vel kanskje den direkte formen som de to kanalene gir. De umiddelbare likes'ene og kommentarene. Lett å følge andre. Men i de siste to ukene har jeg begitt meg inn på Lavkarbo-bølgen. Flere har spurt som jeg ikke kan blogge om det. Legge ut oppskrifter og tips. Det er vel kanskje lettere å bla seg tilbake og finne frem til tipsene igjen om det ligger i en blogg. Det skader jo ikke å prøve. Håper noen vil syns det er allrigt. Jeg vil fortsatt være på facebook og instagram også. Der kan du leite meg opp på navnet mitt.

Her i huset er det hjemmelaget mat som gjelder. Stort sett jeg som gjør det. Da blir det jo ikke så vanskelig å legge om litt. Det som egentlig er vanskelig er å droppe sukker og få i seg nok fett. Må bare være litt kreativ. Jeg er veldig matglad så det er viktig for meg at maten smaker godt og ser god ut. Etter 2 uker har ikke akkurat kiloene rast av meg. Samboeren min kjører samme dietten og han har gått ned endel allerede. Så vi har trua :-) For meg handler det mest om å legge om kostholdet for å se om det kan hjelpe på noen vondter jeg til tider har i kroppen. Jeg har også Rosasea som er en hudsykdom med røde flekker og til tider ganske hissige utslett. Energinivået er veldig varierende så i rein desperasjon så skal Lavkarbo testes ut. Om du også følger Lavkarbo-stilen så hadde det vært moro å høre hva det har ført til for deg. For øyeblikket er vi veldig opptatt av å være i ketosen . Dvs at vi kjører veldig stramt på karbohydratene. Vi velger produkter som er lave på karbohydrater. Helst 0gram pr. 100 - men det er utfordrende!! Så 6g pr. 100 gr prøver jeg å holde det innenfor. Vi prøver oss frem og er veldig spent på hvor det fører oss.. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar